Un tânăr, amendat după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni | FOTO

Un tânăr a fost amendat de poliţişti cu 500 de lei după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni, situată în faţa primăriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

161 afișări
Imaginea articolului Un tânăr,  amendat după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni | FOTO

Un tânăr, amendat după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni

Tânărul amendat cu 500 de lei pentru că s-a urcat pe statuia lui Avram Iancu a ridicat mâna dreaptă, imitându-l astfel pe eroul naţional. Pozele cu acesta pe calul sculptat din bronz, lângă avocatul transilvănean, au fost postate pe Facebook, stârnind critici din partea internauţilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au confirmat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr a fost amendat după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu de la Câmpeni.

Oraşul Câmpeni este capitala neoficială a Ţării Moţilor, iar în faţa primăriei se află una dintre cele mai reprezentative statui ale lui Avram Iancu. Majoritatea evenimentelor publice au loc aici, iar memoria revoluţionarului român paşoptist, care a avut un rol important la Revoluţia de la 1848 din Transilvania, este deseori cinstită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici