Un tânăr care a luat permisul de conducere marţi a rămas fără el miercuri, din cauza vitezei

Un bărbat de 29 de ani, care a obţinut permisul de conducere marţi a rămas fără el miercuri, după ce a fost prins conducând cu viteză de 109 km/oră într-o zonă în care limita era de 50 de km/oră.

1233 afișări
Imaginea articolului Un tânăr care a luat permisul de conducere marţi a rămas fără el miercuri, din cauza vitezei

Un tânăr care a luat permisul de conducere marţi a rămas fără el miercuri, din cauza vitezei

Potrivit Poliţiei Gorj, tânărul de 29 de ani, din Godineşti, a fost depistat când conducea un autoturism pe raza localităţii Teleşti, cu o viteza de 109 km/h, pe un tronson de drum unde limita maximă legală admisă este de 50 km/h.

Acesta era proaspăt posesor al permisului de conducerede marţi, 10 august.

De asemenea, poliţiştii au mai depistat un alt tânăr de 18 ani, care se deplasa cu o viteza de 119 km/h pe raza localităţii Corneşti.

Celor doi le-a fost ridicat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 zile şi au fost sancţionaţi contravenţional cu peste 2.600 lei în total.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici