Un tânăr ce căra cu roaba pe uliţa satului ţigări de contrabandă de 170.000 lei, căutat de poliţişti

Poliţiştii suceveni caută un tânăr suspect de contrabandă, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce căra cu o roabă ţigări din Duty free în valoare de aproape 170.000 de lei, dar care a reuşit să fugă printr-o livadă.

225 afișări
Imaginea articolului Un tânăr ce căra cu roaba pe uliţa satului ţigări de contrabandă de 170.000 lei, căutat de poliţişti

Un tânăr ce căra cu roaba pe uliţa satului ţigări de contrabandă de 170.000 lei, căutat de poliţişti (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii Postului de poliţie Straja au observat, luni, în zona Jitărie, din localitate, un tânăr care mergea pe o uliţă cu o roabă metalică în care se afla un colet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La vederea poliţiştilor, tânărul a fugit într-o livadă.

Pentru prinderea acestuia, au fost constituite echipe de cercetare formate din poliţişti ai Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi ai posturilor de poliţie Straja, Brodina şi Ulma, care au făcut verificări în întreaga zonă şi în zona Jitărie, fiind găsite 16.950 pachete de ţigări din Duty free, în valoare de aproximativ 169.500 lei.

Ţigările au fost preluate pentru a fi confiscate, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru contrabandă, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici