Un tânăr de 17 ani a tăiat cauciucurile de la 25 de maşini de pe o stradă din Craiova. Explicaţia oferită poliţiştilor

Un adolescent de 17 ani din Dolj este cercetat, acuzat că a tăiat cauciucurile de la 25 de maşini aflate pe o stradă din Craiova. Tânărul a fost descoperit de poliţişti după aproape două săptămâni de căutări.

3442 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 17 ani a tăiat cauciucurile de la 25 de maşini de pe o stradă din Craiova. Explicaţia oferită poliţiştilor

Sursă foto: Profimedia Images

„Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Celaru, judeţul Dolj, care în noaptea de 26/27 noiembrie a.c, ar fi distrus prin înţepare anvelopele mai multor autoturisme care se aflau parcate pe o stradă dintr-un cartier craiovean. Cercetările continuă, în această cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare” , a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Potrivit unor surse din anchetă, adolescentul ar fi declarat că în acea noapte era băut şi că a vrut să se distreze. Fapta teribilistului a fost surprinsă şi pe camerele de supraveghere din zonă, iar, în urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe tânăr.

În dimineaţa zilei de 27 noiembrie 2019, zeci de craioveni şi-au găsit maşinile cu cauciucurile tăiate. Poliţiştii au numărat atunci 50 de anvelope distruse de la 25 de autoturisme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici