Un tânăr de 19 ani, student la Filosofie, găsit mort în vârful Muntelui Tâmpa. Anchetatorii din Braşov iau în calcul şi o posibilă crimă

Poliţiştii şi procurorii din Braşov au deschis miercuri o anchetă, după ce un tânăr de 19 ani, student în Bucureşti, a fost găsit mort în vârful Muntelui Tâmpa. Acesta fusese dat dispărut, iar anchetatorii iau în calcul şi o posibilă crimă.

3810 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 19 ani, student la Filosofie, găsit mort în vârful Muntelui Tâmpa. Anchetatorii din Braşov iau în calcul şi o posibilă crimă

Un tânăr de 19 ani, student la Filosofie, găsit mort în vârful Muntelui Tâmpa. Anchetatorii din Braşov iau în calcul şi o posibilă crimă

Tânărul de 19 ani, pe care poliţiştii l-au căutat mai multe zile în judeţ, a fost găsit mort, marţi seara, în vârful Muntelui Tâmpa, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au deschis miercuri un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care studentul şi-a pierdut viaţa.

Alexandru Eusebiu Rizea a fost dat dispărut în 28 iulie, în Bucureşti, iar fotografia sa a fost distribuită de zeci de utilizatori Facebook, şi numeroşi poliţişti l-au căutat în ultima săptămână.

„Alexandru ar fi urcat joia trecută în Gara de Nord, într-un tren spre Braşov, care s-a defectat pe drum. A fost momentul în care Alexandru ar fi dispărut. Nu a mai ajuns la destinaţie, spun poliţiştii, după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din gară“, se anunţa în postările de pe Facebook, însoţite de fotografia tânărului.

„A fost efectuat un apel la 112 sâmbătă. În urma acestui apel, au fost efectuate activităţi de căutare de către poliţiştii de la Secţia 1 Braşov. Apoi a venit şi solictarea din partea inspectoratului care avea plângerea din partea familiei. Un membru al familiei s-a prezentat la poliţie şi ne-a solicitat să efectuăm căutări cu efective mărite“, a declarat, pentru Mediafax, Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

30 de politişti l-au căutat pe Alexandru în Braşov, iar după patru zile i-au găsit cadavrul pe Tâmpa. 

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor decesului“, a mai spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Ea a adăugat că nu există indicii de moarte prin violenţă în acest caz.

Tânărul de 19 ani era din Prahova, dar stătea în Bucureşti la sora lui. Potrivit aceloraşi postări de pe Facebook, Alexandru era student la Filosofie, dar ceva îl dezamăgise şi renunţase la studii după primul semestru.

Înainte să plece spre Braşov i-ar fi spus surorii sale că vrea să urce pe Tâmpa cu o fată de care s-a îndrăgostit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici