Un tânăr din Bacău a murit înecat la Costineşti

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Bacău, a intrat vineri seară, la Costineşti, să se scalde, deşi marea era agitată, şi nu a mai revenit la ţărm, cadavrul acestuia fiind găsit, sâmbătă, pe fundul mării, de scafandrii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

322 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Bacău a murit înecat la Costineşti

Un tânăr din Bacău a murit înecat la Costineşti (Imagine: Robert Ionescu/Mediafax Foto)

Potrivit directorului ARSVOM, Ion Voicu, cadavrul tânărului a fost recuperat de către unul dintre scafandrii agenţiei, sâmbătă, în jurul orei 11.30. Corpul acestuia a fost descoperit pe fundul mării, prins între pietre, şi a fost scos la mal, urmând să fie dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Dragoş Ştefan Mihăilă, de 27 de ani, a mers, vineri seară, în jurul orei 18.00, să facă o baie în mare, împreună cu un amic, deşi apele erau agitate, iar salvamarii arboraseră drapelul roşu pe plajă, semn care interzice scăldatul. Ignorând avertizmentele, cei doi au intrat în apă, în dreptul Hotelului Forum, dar Mihăilă a fost prins de curenţii de apă, foarte puternici în zonă, şi a fost târât în larg.

Prietenul lui a anunţat imediat salvamarii, dar aceştia nu au reuşit să-l găsească, fiind nevoiţi să abandoneze căutările în momentul în care s-a lăsat seara.

"Am fost solicitaţi să intervenim, iar sâmbătă dimineaţă, la prima oră, am trimis în zonă nava specializată Opal a ARSVOM şi doi scafandri, care au început căutărea tânărului dispărut", a declarat Ion Voicu, care a precizat că după câteva ore de căutări s-a reuşit găsirea trupului neînsufleţit al lui Dragoş Ştefan Mihăilă.

În urmă cu o săptămână, alt tânăr a fost dat dispărut după ce a intrat să se scalde în mare, la Corbu, şi nu a mai ieşit la ţărm, corpul lui fiind găsit după trei zile de căutări, plutind pe apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici