Un tânăr din Galaţi a murit electrocutat de grilajul unui magazin

Un tânăr de 17 ani din comuna gălăţeană Pechea a murit electrocutat după ce a atins grilajul metalic al ferestrei unui magazin, primele cercetări ale poliţiştilor arătând că proprietarul magazinului a decis să cupleze grilajul la reţeaua de curent electric pentru a se proteja de hoţi.

209 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Galaţi a murit electrocutat de grilajul unui magazin

Un tânăr din Galaţi a murit electrocutat de grilajul unui magazin (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost sesizaţi duminică de faptul că în faţa unui magazin din comuna Pechea se află decedat un tânăr de 17 ani din localitate. Echipa de anchetă a stabilit că victima a încercat să se adăpostească de ploaie în faţa acelui magazin, s-a sprijint de grilajul metalic al unei ferestre şi s-a electrocutat", a declarat, luni, Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii susţin că soţul celei care administra magazinul, un bărbat de 34 ani, din comuna Lepşa, judeţul Vrancea, a realizat o instalaţie pe care a conectat-o la reţeaua electrică pentru a ţine hoţii departe de magazin, în condiţiile în care unitatea respectivă fusese spartă în luna aprilie.

"În acest caz urmează să fie făcută o expertiză tehnică pentru stabilirea modului de realizare a instalaţiei şi intensitatea curentului electric. În acest moment, cel care a realizat acea instalaţie este plecat în Italia", a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici