Un tânăr din judeţul Vaslui a fost arestat după ce a intrat în casă peste o fetiţă de 14 ani şi a încercat să o violeze

Un tânăr de 20 de ani din localitatea vasluiană Pungeşti a fost arestat preventiv, joi, pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de 14 ani, peste care a intrat în locuinţă, ştiind că adolescenta era singură acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

380 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din judeţul Vaslui a fost arestat după ce a intrat în casă peste o fetiţă de 14 ani şi a încercat să o violeze

ARESTAT după ce a intrat în casă peste o fetiţă de 14 ani şi a încercat să o violeze (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, incidentul a avut loc în cursul acestei săptămâni, după ce un tânăr de 20 de ani a intrat peste o fată de 14 ani în locuinţa acesteia din Pungeşti, într-un moment în care adolescenta era singură acasă.

Astfel, el a urmărit momentul în care mama fetei a plecat să îi ducă mâncare soţului său, la o stână, şi, după ce a intrat în casă, uşa nefiind încuiată, a încercat să o abuzeze sexual pe fată.

"Minora a reuşit să se apere astfel încât tânărul de 20 de ani a renunţat la intenţia sa de a întreţine relaţii sexuale prin constrângere. Copila i-a povestit mamei sale cele întâmplate în momentul în care femeia a revenit la domiciliu, aceasta din urmă sunând la numărul de urgenţă 112, afirmând că fiica sa a fost victima unei tentative de viol", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, s-a constatat că reclamaţia se confirmă.

Astfel, tânărul a fost reţinut şi apoi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tânărului, pentru tentativă de viol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici