Un tânăr ieşean acuzat că a lovit o minoră cu parul în cap, a fost trimis în judecată

Un tânăr de 20 de ani, care a lovit o fată de 15 ani cu parul în cap, în urma unui conflict pentru o boxă portabilă, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Copila a fost dusă la spital şi operată.

249 afișări
Imaginea articolului Un tânăr ieşean acuzat că a lovit o minoră cu parul în cap, a fost trimis în judecată

Un tânăr acuzat că a lovit o fată de 15 ani cu parul în cap, a fost trimis în judecată FOTO Arhivă

Agresorul în vârstă de 20 ani, cercetat pentru tentativă de omor, este în arest preventiv, potrivit prim-procurorului Mihaela Apostol.

Potrivit rechizitoriului, în seara de 20 aprilie, în timp ce inculpatul, victima şi alţi tineri petreceau la locuinţa primului dintre ei, în satul Lungani (comuna Voineşti, judeţul Iaşi), din cauza consumului exagerat de alcool şi a unui conflict iscat din cauza unei boxe portabile, a izbucnit un conflict între acuzat, victimă şi fratele acesteia.

„Inculpatul a luat un par din lemn cu lungimea de 1,2 metri şi diametrul de 4,5 centimetri, cu care a lovit boxa şi apoi a aplicat o lovitură cu mare intensitate victimei, la nivelul capului. În urma loviturii aplicate, victima a căzut, fiind transportată la spital pentru intervenţie chirurgicală de specialitate”, a precizat prim-procurorul, marţi.

La audieri, inculpatul a recunoscut fapul că a lovit victima cu parul, dar a motivat că a fost o greşeală, intenţia sa fiind aceea de a lovi o boxă pe care fata  dorea să o ia acasă, ceea ce l-a enervat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici