Un tânăr mort în accidentul din Olt era sub control judiciar şi fusese trimis în judecată de DIICOT

  • Una dintre persoanele decedate se afla în control judiciar după ce agresase un poliţist şi un jandarm în septembrie 2019
  • Tânărul era pasager în maşina care a fost distrusă aproape în totalitate în noaptea de joi spre vineri
  • Acesta era prieten cu fiului fostului procuror de la Parchetul Olt, Ştefan Noajă, cu care a fost trimis în judecată de DIICOT
1206 afișări
Imaginea articolului Un tânăr mort în accidentul din Olt era sub control judiciar şi fusese trimis în judecată de DIICOT

Un tânăr mort în accidentul din Olt era sub control judiciar şi fusese trimis în judecată de DIICOT

Unul dintre tinerii morţi în accidentul produs, în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Olt era plasat sub control judiciar, după ce în septembrie 2019 ar fi agresat un poliţist şi un jandarm pe o stradă din Slatina.

Unul dintre tinerii care a murit în noaptea de joi spre vineri în accidentul produs în Olt, la ieşirea din Balş, era plasat sub control judiciar.

Acesta era prieten cu fiului fostului procuror de la Parchetul Olt, Ştefan Noajă, împreună cu care a fost trimis în judecată de DIICOT sub acuzaţia de „constituirea unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea fără drept şi cu intenţie de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

În septembrie 2019, tânărul a fost acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un poliţist şi un jandarm pe o stradă din Slatina. A fost în arest preventiv, iar din decembrie 2019 se afla sub control judiciar.

„Persoana la care faceţi referire se afla sub control judiciar din cursul lunii decembrie 2019, fiind cercetat pentru ultraj”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul era pasager în maşina care a fost distrusă aproape în totalitate în noaptea de joi spre vineri. Autoturismul în care se aflau mai mulţi tineri din Slatina a fost implicat într-un accident la ieşire din oraşul Balş. Maşina, condusă de un tânăr de 24 de ani, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un TIR. Toţi cei patru tineri din maşină au murit pe loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici