Un timişorean şi-a cusut gura cu sârmă şi a încercat să se sinucidă, de frica unor cămătari

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timişoara, şi-a cusut buzele cu sârmă şi a încercat să se sinucidă, luni seara. Acesta le-a declarat poliţiştilor că a recurs la aceste gesturi de frica unor cămătari care l-ar fi ameninţat că îi iau locuinţa dacă nu-şi plăteşte datoriile.

335 afișări
Imaginea articolului Un timişorean şi-a cusut gura cu sârmă şi a încercat să se sinucidă, de frica unor cămătari

Un timişorean şi-a cusut gura cu sârmă şi a încercat să se sinucidă, de frica unor cămătari

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, incidentul a avut loc, luni seara, pe strada Dacilor din oraş.

Surse judiciare au declarat că un bărbat în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că doreşte să se sinucidă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă.

Oamenii legii au constatat că bărbatul avea parţial buzele cusute cu sârmă şi mai multe tăieturi pe care şi le-a provocat cu un cuţit pe mâini şi pe piept. Timişoreanul le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest de teamă că va rămâne fără locuinţă, după ce cămătarii la care avea datorii l-au ameninţat în acest sens.

După ce a primit îngrijiri medicale, s-a constatat că viaţa bărbatului nu este pusă în pericol, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Psihatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, unde a fost internat.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Taguri:
cusut,
gura,
sârmă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici