Un tramvai a luat foc în municipiul Constanţa

Un tramvai al liniei 102 a luat foc, luni, în jurul orei 15.00, în zona Dezrobirii, din municipiul Constanţa, la ora actuală circulaţia tramvaielor în zonă fiind blocată.

2 afișări
Imaginea articolului Un tramvai a luat foc în municipiul Constanţa

Un tramvai a luat foc în municipiul Constanţa

La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit primelor date, călătorii reuşiseră să coboare din vehicul, iar echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea se deplasaseră la faţa locului pentru stingerea incendiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii reuşiseră să stingă incendiul.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea s-au deplasat, în jurul orei 15.00, în zona Dezrobirii, unde luase foc un tramvai în care se aflau aproximativ 50 de persoane.

Călătorii au reuşit să coboare înainte ca focul să se extindă la întregul vehicul, nefiind răniţi.

În urma primelor cercetări, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit în cabina vatmanului. Focul a fost stins în aproximativ un sfert de oră, iar tramvaiul afectat a fost remorcat până la depou, circulaţia în zonă revenind la normal.

Linia tramvaiului 102 face legătura între zona industrială a municipiuliu Constanţa şi cartierul Delfinariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici