Un tren InterRegio Bucureşti-Constanţa a lovit mortal un bărbat. Întârziere de peste 2 ore

Un tren InterRegio care circula de la Bucureşti la Constanţa a lovit sâmbătă mortal un bărbat, între Băneasa şi Pantelimon. Trenul a staţionat la locul accidentului şi a acumulat deja o întârziere de peste două ore.

582 afișări
Imaginea articolului Un tren InterRegio Bucureşti-Constanţa a lovit mortal un bărbat. Întârziere de peste 2 ore

Un tren InterRegio Bucureşti-Constanţa a lovit mortal un bărbat. Întârziere de peste 2 ore

Potrivit CFR SA, în jurul orei 11.50, trenul IR 1881, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Constanţa, a accidentat mortal, pe linia de cale ferată Băneasa - Pantelimon, la km 14+500, un bărbat.

„Până la sosirea organelor abilitate să intervină şi să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit în zona accidentului. Menţionez faptul că, la ora 12.20 au sosit la locul accidentului echipele SMURD şi Poliţia TF, iar la ora 13.30 reprezentantul Procuraturii”, au transmis reprezentanţii companiei.

Aceştia precizează că trenul IR 1881 va fi reînscris în circulaţie, după avizul organelor de cercetare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
întârziere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici