Un turist german a murit în Munţii Făgăraş, după ce a căzut în gol din potecă

Un turist german a murit, joi, în zona Muchia Tărâţa din Munţii Făgăraş, după ce a alunecat pe o cărare şi a căzut mai mulţi metri în gol, lovindu-se apoi de pietre, iar o echipă de salvamontişti sibieni va încerca să îi recupereze trupul.

229 afișări
Imaginea articolului Un turist german a murit în Munţii Făgăraş, după ce a căzut în gol din potecă

Un turist german a murit în Munţii Făgăraş, după ce a căzut în gol din potecă (Imagine: Robert Ionescu/Mediafax Foto)

Potrivit salvamontiştilor sibieni, bărbatul, un cetăţean german, se afla într-o excursie în Munţii Făgăraş, făcând parte dintr-un grup de zece persoane.

Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, joi, că bărbatul a alunecat pe o cărare şi a căzut în gol mai mulţi metri, lovindu-se de pietre.

Potrivit sursei citate, o echipă de salvamontişti din Sibiu şi Victoria va încerca, în cursul zilei de joi, să recupereze trupul bărbatului şi să îl transporte până la Cabana Turnuri din Munţii Făgăraş, urmând ca vineri să solicite intervenţia unui elicopter pentru a-l coborî de pe munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici