Un turist străin a fost atacat de un urs în Buşteni - VIDEO

Un turist din Cehia a fost atacat de un urs, luni seară, în timp ce cobora pe Valea Caraiman către staţiunea Buşteni, în urma incidentului bărbatul fiind internat la spitalul din Sinaia, cu mai multe răni şi contuzii la un umăr.

108 afișări
Imaginea articolului Un turist străin a fost atacat de un urs în Buşteni - VIDEO

Un turist străin a fost atacat de un urs în Buşteni - VIDEO

Potrivit lui George Cotinghiu de la Serviciul Salvamont Buşteni, turistul cobora, luni seară, foarte târziu, de la Cabana Caraiman către staţiunea Buşteni, după o drumeţie făcută singur în Masivul Bucegi.

La ieşirea din pădure către Buşteni, la doar câteva sute de metri de intrarea în staţiune, bărbatul a fost atacat de un urs. În ajutorul turistului au sărit imediat alte persoane aflate în zonă, care au alungat animalul. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul orăşenesc din Sinaia, unde a rămas internat la secţia chirurgie, având un umăr dislocat şi mai multe contuzii, dar fiind afara oricărui pericol.

Acesta nu este primul astfel de incident petrecut în ultima perioadă în Bucegi. În urmă o săptămână, mai mulţi tineri care campaseră în Bucegi au fost, de asemenea, atacaţi de un urs.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici