Un vârstnic are de scos din buzunar cel puţin o pensie, după ce a abandonat un pisoi

Un bărbat de 74 de ani din Galaţi a fost amendat de poliţişti pentru că a abandonat un pisoi.

2802 afișări
Imaginea articolului Un vârstnic are de scos din buzunar cel puţin o pensie, după ce a abandonat un pisoi

Fotografie de arhivă

Bărbatul a fost identificat la două săptămâni după ce a abandonat animalul. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.000 de lei conform prevederilor din legea privind protecţia animalelor.

„În urma activităţilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi, în cursul zilei de ieri, 21 august 2023, a fost identificată persoana care, la data de 07.08.2023, a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanţe veterinare parcată în faţa unui cabinet veterinar din municipiul Galaţi. Este vorba despre un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Galaţi”, a anunţat IPJ Galaţi

Atunci când a fost abandonat, animalul nu a avut hrană şi a fost găsit şi salvat de către o angajată a cabinetului veterinar la finalul programului de lucru. În prezent, pisoiul este îngrijit de personalul cabinetului veterinar şi aşteaptă să fie adoptat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pisoi,
amendă,
bărbat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici