Un zăpor cu o lungime de un km s-a format pe un râu din Bistriţa-Năsăud. Mai multe Terenuri agricole şi o gospodărie, inundate

Pompierii din Bistriţa-Năsăud intervin luni dimineaţa pentru distrugerea unui zăpor format pe râul Rebra. În urma precipitaţiilor, mai multe terenuri agricole şi o gospodărie din localitatea Rebra au fost inundate.

1465 afișări
Imaginea articolului Un zăpor cu o lungime de un km s-a format pe un râu din Bistriţa-Năsăud. Mai multe Terenuri agricole şi o gospodărie, inundate

Un zăpor cu o lungime de un km s-a format pe un râu din Bistriţa-Năsăud. Mai multe Terenuri agricole şi o gospodărie, inundate

Zăporul format pe cursul râului Rebra a fost monitorizat în ultimele zile de specialişti, iar luni dimineaţa pirotehniştii din cadrul ISU Bistriţa intervin cu un excavator pentru crearea unor canale de scurgere a apei.

Dacă situaţia o va impune, reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud susţin că se va acţiona şi cu explozibil pentru distrigerea zăporului.

Formaţiunile de gheaţă se întind pe o distanţă de circa 1 km, însă nu sunt compacte.

De asemenea, în localitatea Rebra, în urma precipitaţiilor din ultimele ore, au fost inundate terenurile agricole şi o gospodărie din apropierea râului Rebra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici