Un zgomot puternic s-a auzit în oraşul Galaţi şi în împrejurimi. Sursa sunetului este incertă

  • Un zgomot foarte puternic a fost auzit, marţi dimineaţa, în tot oraşul Galaţi, dar şi în localităţile din vecinătate.
  • Se pare că incidentul care i-a neliniştit pe gălăţeni a fost provocat de o lucrare la reţeaua de transport gaze naturale, efectuată la aproximativ 10 kilometri distanţă de oraş.
769 afișări
Imaginea articolului Un zgomot puternic s-a auzit în oraşul Galaţi şi în împrejurimi. Sursa sunetului este incertă

Un zgomot puternic s-a auzit în oraşul Galaţi şi în împrejurimi. Sursa sunetului este incertă

Bubuitura a avut loc în jurul orei 7.30 şi a stârnit curiozitatea gălăţenilor, subiectul fiind dezbătut pe reţelele de socializare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfăşoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela", a transmis ISU Galaţi.

Alte variante analizate de specialişti au fost o lucrare pe platforma siderurgică, o detonare de muniţie în poligonul de la Smârdan şi un accident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici