Video Una caldă, una rece pentru industria HoReCa. Hotelurile îşi vor deschide uşile din 15 mai, restaurantele rămân închise

  • Premierul Ludovic Orban a anunţat că din data de 15 mai industria hotelieră îşi va relua activitatea
  • Restaurantele vor rămâne închise
  • Autorităţile vor decide ce se va întâmpla cu restaurantele din hoteluri
16838 afișări

Veste bună pentru economie! Industria hotelieră îşi va relua activitatea din 15 mai. Călin Ilie, Preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere spune că înainte de a reveni la treabă, trebuie clarificate câteva aspecte ce ţin de riscurile la care atât angajaţii cât şi clienţii se expun.

Călin Ilie , Preşedintele Federaţiei Industriei Hotelire: Ne referim la standade de operare, care să reducă birocraţia, astfel încât interacţiunea dintre client şi angajat să fie cât mai redusă, să nu mai facem acte de care nu este neapărat nevoie, ne referim la standarde de operare care să prevadă fluxul de marfă, fluxul de personal, standarde de curăţenie.

Depinde de autorităţi dacă vei putea să serveşti micul dejun la restaurantul unui hotel, din data de 15 mai.

Călin Ilie , Preşedintele Federaţiei Industriei Hotelire: Trebuie să lămurim care sunt serviciile minime pe care trebuie să le furniză, pentru că încă sunt dubii privitor la deschiderea sau nu a restaurantelor.

 Criza generată de coronavirus a trimis în şomaj peste un milion de angajaţi, dintre care 110.000 sunt din industria hotelieră şi restaurante.
 


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Tragedia New York-ului, prin ochii unei românce. E mai riscant să mergi la spital

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici