Una dintre cele mai moderne pârtii de schi din România, deschisă la Cluj

Una dintre cele mai moderne pârtii de schi din România, prima din Transilvania dotată cu instalaţie de produs zăpadă artificială şi cu sistem avansat de iluminare pentru utilizarea pârtiei pe timp de noapte, a fost deschisă pe Feleac, judeţul Cluj.

13 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai moderne pârtii de schi din România, deschisă la Cluj

Una dintre cele mai moderne pârtii de schi din România, deschisă la Cluj

Radu Mureşan, administratorul pârtiei a declarat, duminică, că pârtia a fost deschisă abia acum din cauză că iarna a fost zgârcită cu zăpada.

"Am avut probleme şi cu tunurile de zăpadă, dar acum pârtia este acoperită cu zăpadă şi îi aşteptăm pe clujeni la schi. Pârtia este deschisă în fiecare zi până la ora 22.00", a precizat Mureşan.

În fiecare zi, prima jumătate de oră, teleschiul este gratuit.

Pârtia este situată la 12 kilometri de Cluj, pe dealul Feleacului, în apropiarea turnului de televiziune. Accesul spre pârtie se face din drumul naţional DN9 Cluj-Turda, drumu fiind asfaltat până la pârtie. Pârtia are o lungimea a traseului de 765 de metri, diferenţa de nivel între staţiile finale fiind de 98 de metri, iar înclinarea medie a traseului este de 14 grade

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici