Unde găseşti cel mai ieftin RCA pentru 2011?

Tarifele la asigurarea auto obligatorie vor fi mai mici anul viitor. Asiguratorii au anunţat deja mai multe tipuri de reduceri care se vor aplica poliţelor încheiate pentru 2011. Cea mai mare reducere o vor putea obţine şoferii care în ultimii doi ani nu au avut accidente.

326 afișări
Imaginea articolului Unde găseşti cel mai ieftin RCA pentru 2011?

Unde găseşti cel mai ieftin RCA pentru 2011? (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Astfel, aceştia vor plăti cu 20% mai puţin din preţul poliţei de asigurare.

Dacă vor opta pentru asigurarea pe tot anul, la cei 20% se va mai adăuga o reducere de 5%.

Practic, şoferii fără evenimente în trafic vor putea cumula o reducere totală de 25%.

Cei care doar în ultimul an (2010) nu au provocat accidente, vor beneficia de doar 10% reducere, iar dacă vor opta pentru asigurare pe întregul an 2011 se va mai adăuga şi reducerea de 5%.

Citeşte mai multe despre cel mai ieftin RCA din 2011 pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici