Unde poţi să mergi în vacanţă cu un buget de 100 de euro

Dacă vrei să mergi în concediu în luna august, cu 100 de euro poţi să optezi pentru un sejur în România în care intră atât transportul, cât şi cazarea, dar şi masa pentru maximum 5-6 zile. În acelaşi timp, cu 100 de euro poţi să cumperi o vacanţă de 8-9 zile în străinătate, în care intră cazarea şi, uneori, şi transportul cu autocarul.

337 afișări
Imaginea articolului Unde poţi să mergi în vacanţă cu un buget de 100 de euro

Unde poţi să mergi în vacanţă cu un buget de 100 de euro (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Dacă rămânem fixaţi pe acelaşi buget, în Bulgaria şi în Turcia sunt, la ora actuală, unele dintre cele mai ieftine oferte.

Oferte destul de convenabile pentru luna care vine şi care să se încadreze în bugetul de 100 de euro mai sunt şi în Croaţia şi, bineînţeles, în Grecia.

Pentru septembrie, preţurile coboară însă cu 20-30% şi chiar mai mult. Asta dacă vreţi să mai aşteptati!

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţă cu 100 de euro pe www.incont.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici