Ungureanu: Guvernul îşi bate joc de pensionarii militari

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, că Guvernul îşi bate joc de pensionarii militari, arătând că "bătaia de joc depăşeşte orice limite" şi că este vorba de "incompetenţă guvernamentală crasă".

349 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Guvernul îşi bate joc de pensionarii militari

Ungureanu: Guvernul îşi bate joc de pensionarii militari (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Ne batem joc, respectiv guvernarea, de pensiile unor oameni care, aflaţi în haină militară, sunt supuşi unui şir lung de restricţii pe care salariatul civil nu le are", a afirmat, la o conferinţă de presă, Mihai Răzvan Ungureanu.

El a arătat că militarii sunt singura categorie de salariaţi cărora statul le cere să-şi dea viaţa pentru ţară.

"Bătaia de joc depăşeşte orice limite. Este vorba de incompetenţă guvernamentală crasă", a adăugat Ungureanu.

Calculul pensiilor speciale a inclus o serie de probleme, dar nu miniştrii sunt cei care calculează pensii, ci persoanele cu atribuţii legale, iar acestea vor răspunde dacă sunt vinovate, în funcţie de concluziile Parchetului, Curţii de Conturi sau Avocatului Poporului, spune premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici