Universitatea Bucureşti va avea cursuri exclusiv online, începând de joi. Măsura, valabilă timp de 14 zile

  • Universitatea Bucureşti a anunţat că, de joi, timp de 14 zile, toate activităţile academice din cele 19 facultăţi ale instituţiei se vor desfăşura exclusiv online.
317 afișări
Imaginea articolului Universitatea Bucureşti va avea cursuri exclusiv online, începând de joi. Măsura, valabilă timp de 14 zile

Universitatea Bucureşti va avea cursuri exclusiv online, începând de joi. Măsura, valabilă timp de 14 zile

Decizia a fost luată miercuri de Senatul Universităţii. „Senatul Universităţii din Bucureşti a decis în şedinţa de astăzi, 21 octombrie 2020, derularea activităţii academice din cele 19 facultăţi exclusiv în sistem online, începând de mâine, 22 octombrie 2020. Decizia vizează o perioadă de 14 zile (22 octombrie 2020 – 4 noiembrie 2020), urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, perioada mai sus menţionată să se prelungească”, a transmis Universitatea Bucureşti printr-un comunicat.

Conform reprezentanţilor instituţiei, şi în perioada anterioară acestei decizii cea mai mare parte a activităţilor academice se desfăşura deja pe platforme online.

„Serviciile administrative ale Universităţii din Bucureşti vor fi asigurate în continuare potrivit recomandărilor în vigoare, atât online, cât şi faţă în faţă, în situaţiile în care se impune prezenţa fizică”, a mai anunţat universitatea.

Activitatea faţă în faţă din unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală a fost suspendată marţi, după ce Bucureştiul a depăşit rata de incidenţă de 3 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici