Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila Bucureşti îşi menţine poziţia în Top Shanghai

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti îşi păstrează poziţia în ierarhia unuia dintre cele mai prestigioase clasamente internaţionale ale universităţilor – TOP Shanghai, poziţie pe care a fost plasată şi anul trecut.

5555 afișări
Imaginea articolului Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila Bucureşti  îşi menţine poziţia în Top Shanghai

Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila Bucureşti îşi menţine poziţia în Top Shanghai

Dacă în 2020 UMF „Carol Davila” s-a poziţionat în intervalul 151-200 în domeniul „Medical Sciences”, pe subiectul „Clinical Medicine”, urcând anul trecut în intervalul 101-150, anul acesta, prestigiosul TOP Shanghai îi atribuie acelaşi interval (101-150 ) al înaltei performaţe academice internaţionale, pe acelaşi domeniu şi subiect.

„Plasarea, şi anul acesta, a Universităţii noastre în acest prestigios Top internaţional şi pe o poziţie similară cu cea ocupată în 2021, se datorează exclusiv comunităţii academice de la Carol Davila care demonstrează încă odată că rămâne un pilon important în planul cercetării ştiinţifice medicale internaţionale. Am convingerea că, prin efortul susţinut al întregului colectiv universitar, UMF Carol Davila va reuşi, anul viitor, o plasare superioară în acest prestigios TOP internaţional. Şi cu această ocazie, ţin să aduc sincere mulţumiri tuturor cadrelor didactice, cât şi studenţilor UMFCD”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici