Universitatea Politehnică din Bucureşti nu întrerupe cursurile pe perioada avertizărilor de ger

Universitatea Politehnică din Bucureşti a anunţat că nu se vor suspenda cursurile din cauza avertizărilor meteorologice, astfel, programul celor 15 facultăţi se va desfăşura normal, orice modificare în acest sens urmând să fie luată la nivelul instituţiei.

1858 afișări
Imaginea articolului Universitatea Politehnică din Bucureşti nu întrerupe cursurile pe perioada avertizărilor de ger

Universitatea Politehnică din Bucureşti nu întrerupe cursurile pe perioada avertizărilor de ger

"Universitatea Politehnica din Bucureşti precizează că în cursul zilei de luni, 26 februarie, cursurile se vor ţine în program normal, urmând ca luni să luăm decizia cu privire la întreruperea sau nu, dacă va fi necesar, pentru zilele de marţi sau miercuri" a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, rectorul Mihnea Costoiu.

Astfel, studenţii celor 15 facultăţi ale UPB îşi vor continua activitatea educaţională conform orarului universitar stabilit deja, orice posibilă modificare a acestuia urmând să fie anunţată ulterior la nivel instituţional.

Precizările universităţii vin după ce, în spaţiul public, au apărut mai multe informaţii cum că în zilele următoare cursurile se vor suspenda.

În capitală, în zilele de luni şi marţi, grădiniţele, şcolile şi liceele vor fi închise din cauza codurilor galben şi portocaliu de ninsori şi ger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici