UNTOLD. Magia continuă cu UNTOLD Odissey, o croazieră exclusivistă în Marea Mediterană

  • Creatorii UNTOLD prezintă UNTOLD ODISSEY, o croazieră exclusivistă în Marea Mediterană.
  • Evenimentul se va desfăşura în deplină siguranţă, respectând toate recomandările OMS în contextul pandemic.
  • Au fost deja anunţate şi datele pentru NEVERSEA şi UNTOLD 2021.
205 afișări
Imaginea articolului UNTOLD. Magia continuă cu UNTOLD Odissey, o croazieră exclusivistă în Marea Mediterană

UNTOLD. Magia continuă cu UNTOLD Odissey, o croazieră exclusivistă în Marea Mediterană

Ai simţit magia, ai trăit intens emoţia şi spectacolul fascinant din arenă. I-ai văzut pe cei mai buni D.J. din lume. Anul viitor, magia UNTOLD continuă, cu un produs exclusivist.

UNTOLD Odyssey  este un festival organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană Vasul  va străbate destinaţii de top de pe harta mondială a distracţiei – Roma, Ibiza şi Barcelona.

„E un proiect inedit în întreaga Europă, aş putea spune. Practic a apărut această idee din dorinţa noastră de a inova. Această croazieră este fără doar şi poate o soluţie foarte sigură pentru că există un număr limitat de persoane care pot urca la bord. Vorbim de un număr de 2500 de participanţi”, a declarat Edy Chereji, organizator UNTOLD.

Toţi participanţii vor prezenta un test PCR negativ, dovada vaccinării sau vor avea parte de o testare rapidă atunci când vor urca la bordul navei.  Line-up-ul va fi de excepţie, iar la bordul vasului vor fi prezenţi unii dintre cei mai mari artiştişi DJ de pe glob.

Trebuie să mai ştii că UNTOLD Odyssey se va desfăşura în perioada 9 - 13 iunie 2021. În cele cinci zile de croazieră, cei aflati pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii şi experienţe memorabile.

Horia Szabo este unul dintre tinerii care a trăit magia UNTOLD şi este foarte entuziasmat de ideea că această experienţă va continua şi anul viitor.

„E un festival care parcă te bagă într-o altă lume. Este un sentiment extraordinar, adică eu nu m-am aşteptat niciodată că se poate întâmpla aşa ceva în România şi uite că se poate. Cel mai special moment şi cred că am avut o oportunitate şi noroc, evivent, a fost să reuşesc să fac o poză cu Robbie Williams”, a afirmat Horia Szabo, participant UNTOLD.

Veştile bune nu se opresc aici. Organizatorii au anunţat şi datele pentru Neversea şi Untold de anul viitor.

„Continuăm cu cea de-a patra ediţie a festivalului Neversea în perioada 8-11 iulie, iar cu UNTOLD cu cea de-a şasea ediţie vom fi prezenţi la Cluj în perioada 5-8 august”, a declarat Edy Chereji, organizator UNTOLD.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici