Unul din cadavrele de la Bacău, posibil al fiicei unui şef al ISU Braşov

Una din tinerele ale căror cadavre au fost găsite împachetate, marţi, într-o magazie din curtea unei locuinţe din centrul Bacăului ar putea fi fiica adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a dispărut de acasă în urmă cu un an, conform unor surse judiciare.

73 afișări
Imaginea articolului Unul din cadavrele de la Bacău, posibil al fiicei unui şef al ISU Braşov

Unul din cadavrele de la Bacău, posibil al fiicei unui şef al ISU Braşov (Imagine: www.protv.ro)

Victimele au fost indentificate de poliţişti ca fiind din Braşov, iar în cursul zilei de miercuri urmează să sosească la Bacău şi familiile acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, subinspector Narcisa Butnaru, există indicii că dublul asasinat nu ar fi fost comis în judeţul Bacău, pentru elucidarea cazului lucrând poliţişti din Braşov şi Bacău.

 

O echipă de poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău a plecat, miercuri, la Poiana Braşov, unde se presupune că au fost ucise cele două tinere.

Potrivit unor surse judiciare, primele indicii ale anchetatorilor sunt că tinerele ucise erau prietene, iar crima ar fi fost comisă la Poiana Braşov, cadavrele fiind aduse apoi la Bacău.

Conform surselor citate, tinerei în vârstă de 22 de ani îi lipsea un deget de la mâna dreaptă, care ar fi fost tăiat de asasin.

Miercuri dimineaţă, era cercetat la Poliţia Judeţeană Bacău un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti, suspect în acest caz. Potrivit anchetatorilor, tânărul este cel cu care una din fete, în vârstă de 18 ani, ar fi fugit de acasă, la sfârşitul lunii august a anului trecut.

Conform unor surse judiciare, una dintre tinere, cea în vârstă de 18 ani, ar putea fi fiica primului adjunct al şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, maior Gabriel Motruna.

Anchetatorii au luat în calcul această ipoteză în condiţiile în care fiica lui Gabriel Motruna a dispărut de la domiciliu în data de 30 august, luând din casă suma de 100.000 lei, dispariţia ei fiind făcută publică la data respectivă într-un comunicat de presă dat publicităţii de Poliţia Judeţeană Braşov.

Dispariţia Mădălinei Ortansa Motruna, în vârstă de 17 ani la vremea respectivă, a fost anunţată de mama acesteia după trei luni şi jumătate deoarece familia spera ca minora fugară să se întoarcă acasă.

Două cadavre împachetate, unul într-un covor, iar altul într-o prelată, au fost găsite, marţi după-amiază, într-o magazie din curtea unei case din centrul Bacăului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici