Unul din cinci şefi de companii nu-şi plăteşte angajaţii după performanţe

Unul din cinci directori de mari companii din România recunoaşte că nu poate sau nu ştie să-şi recompenseze angajaţii în funcţie de performanţă. Aceasta este una dintre concluziile unei analize asupra mediului local de afaceri, realizată de Deloitte în acest an.

18 afișări
Imaginea articolului Unul din cinci şefi de companii nu-şi plăteşte angajaţii după performanţe

Unul din cinci şefi de companii nu-şi plăteşte angajaţii după performanţe (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"La întrebarea privind principalele provocări pe care le întâmpină companiile în aria resurselor umane, corelarea compensaţiei cu performanţa angajaţilor ocupă primul loc", se arată în studiul menţionat. Autorii sunt de părere că acest rezultat face trimitere la o slăbiciune majoră a pieţei de muncă din România unde sistemele de evaluare a performanţei sunt rare.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici