Unul dintre martorii aflaţi în localul unde un poliţist a fost rănit grav, audiat la Parchet

Procurorii dâmboviţeni îl audiază, duminică, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pe unul dintre martorii care au fost în localul din Târgovişte unde a avut loc agresiunea în urma căreia un poliţist a fost grav rănit şi a fost dus la spital în comă.

23 afișări
Imaginea articolului Unul dintre martorii aflaţi în localul unde un poliţist a fost rănit grav, audiat la Parchet

Unul dintre martorii aflaţi în localul unde un poliţist a fost rănit grav, audiat la Parchet (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit procurorilor, tânărul este un martor care a asistat la incident, iar anchetatorii urmează să audieze şi alte persoane care au fost de faţă în momentul agresiunii.

La ora transmiterii ştirii, procurorii dâmboviţeni continuă audierile, la Parchetul tribunalului Dâmboviţa fiind aşteptaţi să vină sau să fie aduşi şi alţi tineri care au asistat la incident.

Procurori ai Parchetului Tribunalului Dâmboviţa au început, duminică, urmărirea penală sub acuzaţia de tentativă de omor calificat în cazul poliţistului dus în comă la spital după ce a fost agresat de către un tânăr în Târgovişte, poliţiştii căutând mai multe persoane implicate în conflict.

"S-a dispus începerea urmăririi penale sub acuzaţia de tenativă de omor, iar în acest moment persoanele în cauză sunt cercetate. Poliţistul, angajat la Serviciul de investigare a criminialităţii, la Judiciar, era într-un local, în afara programului, iar în momentul în care a ajuns la grupul sanitar a fost lovit cu un obiect contondent în cap", a declarat comisar şef Vasile Tache, şeful IPJ Dâmboviţa.

Poliţistul de la IPJ Dâmboviţa adus în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost operat pentru un hematom cerebral, starea lui fiind în continuare foarte gravă, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.

În prezent, presupusul agresor, George Daniel Uţă, în vârstă de 21 de ani, cunoscut sub porecla de "Danezu", este căutat de poliţişti după ce a fugit de la locul faptei.

Tânărul, un presupus interlop din Târgovişte care ar face parte din gruparea cunoscută sub numele de "Ghenosu", a mai fost implicat într-un incident cu violenţă, în primăvara acestui an, când a fost acuzat că a lovit-o pe fata şefului de post din Pietroşiţa.

În primăvara acestui an, o tânără de 19 ani, fata şefului de post din comuna dâmboviţeană Pietroşiţa, a ajuns la spital după ce a fost sechestrată şi bătută de fostul ei prieten. Agresiunea a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin din microraionul 4 din Târgovişte, victima fiind internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi ulterior la un spital din Bucureşti.

Din primele cercetări ale anchetatorilor şi din declaraţiile victimei a reieşit că tânărul de 22 de ani din Târgovişte s-a răzbunat pe fata care renunţase la prietenia lui, iar după ce a bătut-o în stradă, ar fi ţinut-o sechestrată în apartamentul lui, fata reuşind să scape ulterior cu ajutorul mamei presupusului agresor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici