UPDATE 2: Mai multe zone din Capitală au rămas fără energie electrică

Mai multe zone din Capitală au rămas, luni după-amiază, fără energie electrică, reprezentanţii Electrica afirmând că aceste incidente au avut loc din cauza temperaturilor extrem de mari înregistrate, care au dus la creşterea consumului.

1 afișare
Imaginea articolului UPDATE 2: Mai multe zone din Capitală au rămas fără energie electrică

Mai multe zone din Capitală au rămas fără energie electrică

Palatul Victoria a fost afectat de întreruperea furnizării cu energie electrică, pentru mai multe zeci de minute, fiind împiedică funcţionarea aparatelor de aer condiţionat şi a internetului.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat, în acest timp, la Palatul Victoria.

Întreruperi ale alimentării cu energie electrică s-au înregistrat în mai multe cartiere din Bucureşti, din cauza creşterii a consumului de curent.

Societatea Electrica Muntenia Sud a dublat numărul echipelor care intervin pentru remedierea avariilor la reţeaua de alimentare cu energie electrică în Capitală, ca urmare a numărului mare de solicitări din partea cetăţenilor care au rămas fără curent. Purtătorul de cuvânt al societăţii Electrica Munteni Sud, Cornelia Ion, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că în aproape toate zonele Capitalei au fost semnalate întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii Electrica Munteni Sud, în condiţii de temperaturi extrem de ridicate, unele componente ale sistemului de transport a curentului electric se decuplează automat pentru a se evita producerea unor avarii.

Purtătorul de cuvânt al societăţii a adăugat că intervenţiile sunt monitorizate de un Comandament de Urgenţă înfiinţat la nivelul filialei şi condus de directorul acesteia.

Aceasta a mai spus că Electrica Muntenia Sud a făcut stocuri de materiale şi a trimis toate utilajele pe teren pentru a putea interveni prompt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici