UPDATE Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins/ Bărbatul, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare | FOTO

Deţinutul de la Penitenciarul Ploieşti, care a evadat, miercuri, în timp ce lucra pe raza localităţii Poseşti, judeţul Prahova, a fost prins. Bărbatul, care era condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru furt calificat, va fi reîncarcerat.

2220 afișări
Imaginea articolului UPDATE Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins/ Bărbatul, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare | FOTO

UPDATE Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins/ Bărbatul, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare | FOTO

UPDATE ora 21.40 Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins

Bărbatul care a evadat în timp ce lucra pe raza localităţii Poseşti, judeţul Prahova, a fost prins, susţin surse judiciare. Acesta a fost identificat şi capturat de un echipaj format din angajaţi ai penitenciarului şi ai IPJ Prahova, în zona localităţii Drajna.


Un deţinut, condamnat pentru furt calificat, care ispăşea pedeapsa la Penitenciarul Ploieşti, a evadat în timp ce lucra pe raza localităţii Poseşti, judeţul Prahova.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, marţi, în jurul orei 16.40, IPJ Prahova a fost sesizat de către reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti că un bărbat care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, a plecat de la o societate comercială din comuna Poseşti, unde muncea, fără a mai reveni la penitenciar.

„În prezent, se desfăşoară activităţi de căutare a numitului Bucur Florian Nicuşor, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Prahova. Bărbatul are 1,80 metri înălţime, statură atletică, păr şaten, ochi albaştri, frunte lată, nu poartă mustaţă, barbă rasă”, arată sursele citate.

Când a evadat, bărbatul era îmbrăcat cu tricou verde, pantaloni bluejeans albaştri trei sferturi, iar în picioare avea adidaşi albi, anunţă poliţiştii.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Bărbatul era condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru furt calificat, fiind recidivist. El este închis din septembrie 2017.

Taguri:
deţinut,
evadat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici