UPDATE: Turistul american care a dispărut după un salt cu parapanta, GĂSIT mort

Turistul american care a dispărut, miercuri, în Munţii Bucegi, după un salt cu parapanta a fost localizat în apropierea Crucii Caraiman, acesta fiind zărit din elicopter. Echipajele de salvare au ajuns, miercuri seara, la turistul american, acesta fiind găsit decedat.

7190 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Turistul american care a dispărut după un salt cu parapanta, GĂSIT mort

Turistul american care a dispărut după un salt cu parapanta a fost localizat

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că turistul are 40 de ani şi a fost zărit din elicopter în dreapta Crucii Caraiman.

„A fost localizat din elicopter în dreapta Crucii Caraiman. A fost solicitat elicopterul cu troliu pentru ridicarea lui. Nu ne putem pronunţa dacă este sau nu în viaţă în acest moment. Este înfăşurat în parapantă”, a spus Vasiloae.

„Echipajele au ajuns la el şi este decedat. Urmează să fie ridicat şi dus undeva pe culme”, a spus Vasiloae.

Turistul american s-a lansat, miercuri, într-un salt cu parapanta alături de alţi doi bărbaţi. Aceştia au ajuns la sol, în timp ce turistul american a dispărut.

Zeci de salvamontişti, pompieri şi jandarmi din Prahova au intervenit pentru recuperarea turistului, acesta fiind găsit în partea dreaptă a Crucii Caraiman, înfăşurat în parapantă.

Turistul american s-a lansat, miercuri, într-un salt cu parapnta alături de alţi doi bărbaţi. Aceştia au ajuns la sol, în timp ce turistul american a dispărut.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici