UPDATE: Un şofer cu alcoolemie record a lovit doi poliţişti, în Huşi

  • Incidentul s-a produs luni seara, pe o stradă din Huşi, când doi agenţi de poliţie au oprit un autoturism, pentru control.
  • Când i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, bărbatul de 44 de ani a refuzat, devenind recalcitrant şi lovindu-i pe poliţişti.
  • Sindicatului Europol spune că unul dintre poliţişti a încercat să-i tragă cheile din contact, acesta fiind izbit.
251 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Un şofer cu alcoolemie record a lovit doi poliţişti, în Huşi

Poliţia, în acţiune

Un şofer cu alcoolemie record a lovit doi poliţişti în timp ce încerca să scape de agenţi. Poliţiştii au ajuns la spital, iar şoferul este cercetat penal. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost informat despre incident.

Incidentul s-a produs luni seara, pe o stradă din Huşi, în momentul în care doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au oprit un autoturism, pentru control.

Poliţiştii au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul de 44 de ani a refuzat, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul şi i-a lovit pe cei doi poliţişti.

Reprezentanţii Sindicatului Europol spun că, în momentul demarajului, unul dintre poliţişti a încercat să-i tragă cheile din contact, acesta fiind lovit la cot de stâlpul maşinii, în timp ce celălalt poliţist, aflat în proximitatea maşinii, a fost luat din plin pe capotă şi ulterior călcat cu roata pe picior.

Aceştia au fost răniţi şi, în prezent, se află la Spitalul Municipal Huşi, pentru investigaţii medicale.

Autoturismul a fost găsit în mai puţin de 30 de minute într-o parcare din Huşi. Şoferul a fost şi el găsit în oraş şi în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost înştiinţat imediat despre acest caz. În urma investigaţiilor medicale a rezultat că starea acestora de sănătate este stabilă, au anunţat reprezentanţii autorităţilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
huşi,
beat,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici