Urarea lui Mihai Răzvan Ungureanu către Traian Băsescu de ziua acestuia

Copreşedintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu i-a transmis urările sale preşedintelui României, Traian Băsescu, care îşi va sărbători duminica aceasta ziua de naştere. Şeful statului va împlini pe 4 noiembrie vârsta de 61 de ani.

1829 afișări
Imaginea articolului Urarea lui Mihai Răzvan Ungureanu către Traian Băsescu de ziua acestuia

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Copreşedintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu a declarat vineri că îi doreşte preşedintelui Traian Băsescu, care va împlini duminică 61 de ani, sănătate, viaţă lungă şi bucurie, aşa cum îi urează "oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului".

"O fac în nume personal şi oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului îi doresc sănătate, viaţă lungă şi bucurie", a spus Mihai Răzvan Ungureanu într-o conferinţă de presă, fără a pronunţa numele lui Traian Băsescu, după ce a fost întrebat de jurnalişti ce îi urează şefului statului.

Mihai Răzvan Ungureanu şi-a amintit apoi că pe 1 noiembrie a fost sărbătoarea Sfinţilor doctori fără de arginţi Cosma şi Damian şi le-a urat medicilor din România "răbdare, spor" şi "să vindece".

"Trec sărbătorile pe lângă noi neobservate, pe 1 noiembrie a fost sărbătoarea Sfinţilor doctori fără de arginţi Cosma şi Damian, este ziua în care tradiţional ar trebui să-i felicităm pe toţi medicii din România. Le dorim medicilor din România răbdare, spor, să ne vindece şi să aibă grijă de noi cum au făcut-o şi până acum", a adăugat Ungureanu.

Traian Băsescu s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici