Urmărire în trafic cu focuri de armă, în Prahova

  • Un şofer beat a intrat, miercuri seara, cu maşina într-un şant de captare a apei, după o urmărire cu focuri de armă
4059 afișări
Imaginea articolului Urmărire în trafic cu focuri de armă, în Prahova

Urmărire în trafic cu focuri de armă, în Prahova

Poliţiştii din Breaza au încercat, miercuri seară, să oprească un şofer pe o stradă din Breaza, însă conducătorul autoturismului a demarat în trombă.

Maşina i-a fost urmărită, însă pentru că şoferul nu a oprit, un poliţist a folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de armă în plan vertical şi în pneuri.

Ulterior, la ieşirea din Breaza, şoferul a intrat cu autoturismul într-un şant de captare a apei.

Întrucât bărbatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană, precizează Poliţia Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şofer,
focuri,
armă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici