Urmărire şi focuri de armă în Bucureşti. Un şofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Un şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor a fost urmărit prin Bucureşti de mai mai multe echipaje. Pentru blocarea sa, un poliţist a tras mai multe focuri de armă.

1921 afișări
Imaginea articolului Urmărire şi focuri de armă în Bucureşti. Un şofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Urmărire şi focuri de armă în Bucureşti. Un şofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Potrivit Poliţiei, duminică, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 24 au observat un autoturism care a încercat să-i evite.

Ei au efectuat semnalul de oprire, folosind semnalele acustice şi luminoase.

Deoarece şoferul nu s-a conformat şi a accelerat, poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând şi sprijinul altor echipaje.

În timpul urmăririi, un poliţist din cadrul Secţiei 19 a utilizat armamentul din dotare. El a tras mai multe focuri în aer şi, ulterior, asupra pneurilor, reuşind astfel blocarea autoturismului în judeţul Ilfov.

În autoturismul urmărit, alături de şofer se mai aflau trei persoane.

„Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, au fost preluate de către poliţişti din cadrul Secţiei 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice”, au explicat poliţiştii.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că şoferul are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici