Ursul scăpat dintr-o cuşcă de la Grădina Zoologică din Braşov a fost prins

Ursul care a scăpat, duminică după-amiază, dintr-o cuşcă de la Grădina Zoologică Braşov, a fost prins şi tranchilizat, în jurul orei 18.00, de către îngrijitori şi angajaţi ai Serviciului Public de Gestionare a Animalelor, din cadrul Primăriei Braşov.

196 afișări
Imaginea articolului Ursul scăpat dintr-o cuşcă de la Grădina Zoologică din Braşov a fost prins

Ursul scăpat dintr-o cuşcă de la Grădina Zoologică din Braşov a fost prins (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Flavius Bărbulescu, şeful Serviciului Public de Gestionare a Animalelor, din cadrul Primăriei Braşov, ursul a fost găsit în zona împădurită a Grădinii Zoologice, în interiorul perimetrului destinat urşilor.

"L-am găsit relativ repede, după nişte boscheţi, dar a durat ceva să ne apropiem şi să îl tranchilizăm", a spus Bărbulescu.

Acesta a precizat că a fost nevoie de trei tranchilizante pentru a-l putea prinde pe urs, dar, în final, substanţa şi-a făcut efectul, iar ursul a fost dus înapoi în cuşcă.

Potrivit aceleiaşi surse, ursul respectiv fusese adus la Grădina Zoologică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cartierul Scriitorilor, din municipiul Braşov, unde fusese prins pe stradă. El a fost adăpostit într-o cuşcă, dar a scăpat printre gratiile acesteia întrucât are doar un an jumătate şi este de talie mai mică.

Un urs a scăpat, duminică după-amiază, dintr-o cuşcă de la Grădina Zoologică Braşov, însă s-a aflat în zona împădurită a grădinii, în perimetrul special delimitat pentru urşi. Grădina Zoologică era plină de vizitatori, însă, potrivit declaraţiei lui Flavius Bărbulescu, aceştia nu au fost în pericol să fie atacaţi, întrucât perimetrul în care a scăpat ursul este delimitat de aleile vizitatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici