USR: Consilier local PSD, prezent din duş la şedinţa CL Sector 1

USR a publicat, vineri, un clip din timpul şedinţei Consiliului Local Sector 1, în care consilierul PSD Albert Caraian apare în duş, cu şampon pe păr.

738 afișări
Imaginea articolului USR: Consilier local PSD, prezent din duş la şedinţa CL Sector 1

USR: Consilier local PSD, prezent din duş la şedinţa CL Sector 1

„Consilierul Local PSD Sector 1 - Albert Caraian - faţă în faţă cu digitalizarea în plină şedinţă de consiliu local”, transmite pe Facebook USR Sector 1.

Potrivit sursei citate, Caraian este consilier şi la ministerul Fondurilor Europene.

USR Sector 1 a publicat şi un fragment video de 38 de secunde din timpul şedinţei Consiliului Local Sector 1, în care secretarul de şedinţă făcea prezenţa, iar Albert Caraian apare în duş, cu şampon pe păr. Imaginile cu Caraian au stârnit trâsetele altor consilieri locali, unul dintre ai încercând să-i atragă atenţia că are deschisă camera video.

La scurt timp, acesta a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook: „Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici