USR şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al Constanţei

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidat al USR pentru alegerile locale din Constanţa, potrivit unui comunicat de presă transmis de USR Constanţa. El a susţinut că e hotărât „să smulgă Constanţa din ghearele PSD, care a sufocat oraşul zeci de ani la rând”.

655 afișări
Imaginea articolului USR şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al Constanţei

USR şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al Constanţei

„În data de 4 octombrie 2019, Uniunea Salvaţi România (U.S.R.) – filiala locală (municipală) Constanţa a convocat Adunarea Generală în vederea organizării de alegeri pentru: Candidatul partidului la funcţia de Primar al Municipiului Constanţa; Lista de candidaţi pentru Consiliul Local al Municipiului Constanţa. În urma alegerilor, suntem onoraţi să vă facem cunoscute rezultatele: Candidatul USR Municipiul Constanţa pentru funcţia de Primar este Stelian Ion”, este precizat în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat că e mai hotărât ca oricând „să smulgă Constanţa din ghearele PSD care a sufocat oraşul zeci de ani la rând”.

„Sunt mai hotărât ca oricând să smulg Constanţa din ghearele hidrei pesediste care a sufocat şi a ţinut în loc oraşul acesta zeci de ani de-a rândul. Avem şansa istorică de a salva acest oraş şi de a-i reda strălucirea. De ce Constanţa? Pentru că este oraşul în care m-am născut, am crescut, am învăţat, am muncit şi mi-am întemeiat familia. Constanţa este casa mea. Acest oraş mi-a oferit cele mai frumoase clipe, de el mă leagă cele mai frumoase amintiri. Din păcate, dintr-un oraş înfloritor, Constanţa a ajuns o ruină, iar imaginea Cazinoului a devenit simbolul hoţiei şi al incompetenţei cu care PSD-ul a administrat acest oraş atâta amar de vreme”, a spus Stelian Ion când şi-a anunţat candidatura.

Acesta a adăugat că funcţia de primar nu este una la care a visat, la fel cum nu a fost nici funcţia de deputat, dar este „singura şansă de a salva acest oraş”.

Stelian Ion a menţionat că a dus timp de trei ani „o luptă crâncenă în Parlament cu Nicolicea şi Iordache”, iar acum îşi asumă încă o luptă, aceea pentru Constanţa.

„Întotdeauna am răzbit acolo unde a fost mai greu şi le-am demonstrat tuturor celor care îmi spuneau că nu se poate, că se înşală. Vom face din Constanţa, orăşel prăduit şi prăfuit de provincie, un oraş european, modern, strălucitor, în care să îţi placă să trăieşti, un oraş fermecător, verde, viu”, argumentează deputatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici