Vacanţă cu blocaje la graniţă. Aglomeraţie la ieşirea din România spre Bulgaria, unde turiştii stau în coloană de maşini

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, mulţi turişti încercând să ajungă în Bulgaria. Şi pe sensul de intrare în ţară au crescut timpii de aşteptare.

3200 afișări
Imaginea articolului Vacanţă cu blocaje la graniţă. Aglomeraţie la ieşirea din România spre Bulgaria, unde turiştii stau în coloană de maşini

Vacanţă cu blocaje la graniţă. Aglomeraţie la ieşirea din România spre Bulgaria, unde turiştii stau în coloană

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, turiştii care ies din România aşteaptă circa 30 de minute, indiferent de categoria de vehicule care tranzitează zona.

De asemenea, cei care intră în România dinspre Bulgaria aşteaptă aproximativ 20 de minute la PTF Negru Vodă.

„Nu sunt blocaje, dar în această perioadă este tranzitat de un număr mare de persoane şi autoturisme şi de aceea timpii de aşteptare cresc”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Sursa citată menţionează că sunt timpi normali de aşteptare peste tot la punctele de trecere a frontierei, aşa că recomandă tranzitarea tuturor punctelor existe la graniţa cu Bulgaria, respectiv Vama Veche, Ostrov, Negru Vodă, Lipniţa şi Dobromir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici