Vaccinare anti COVID-19 la Fundeni. Procesul imunizării cadrelor medicale, explicat de directorul Institutului

  • Institutul Clinic Fundeni este, de luni, centru de vaccinare pentru personalul medical.
  • Alina Tănase, directorul medical al Institutului, a explicat cum se va desfăşura vaccinarea la Fundeni.
624 afișări
Institutul Clinic Fundeni este, începând de luni, centru de vaccinare pentru personalul medical.
 
Invitată la emisiunea „Ochii pe Mine”, doctorul Alina Tănase, directorul medical al Institutului, a explicat cum se va desfăşura vaccinarea la Fundeni şi ce aşteptări au medicii de acolo.

Alina Tănase – Cum se va desfăşura vaccinarea la Fundeni

„Deci noi ne propunem să terminăm vaccinarea săptămâna asta pentru tot personalul, prima doză, aşa cum spuneam… Vor urma în continuare toate persoanele angajate din celelalte structuri medicale arondate Fundeniului… Şi, să sperăm, că în 6 săptămâni de acum încolo vom reuşi să vaccinăm marea majoritate a personalului din această platformă mare care se numeşte platforma Fundeni, plus tot ce înseamnă clinicile private şi farmaciile arondate.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici