Vaccinarea prinde viteză: fără programare la centrele de la Romexpo. Nou centru drive-thru în Capitală

  • Bucureştenii au la dispoziţie zeci de puncte de vaccinare anti-COVID-19 în Sectorul 1 unde se pot imuniza fără o programare iniţială.
  • Vaccinarea se face pe baza buletinului sau cărţii de identitate.
  • De la începutul acestei săptămâni, bucureştenii au la dispoziţie şi un centru de vaccinare drive-thru.
2662 afișări
Imaginea articolului Vaccinarea prinde viteză: fără programare la centrele de la Romexpo. Nou centru drive-thru în Capitală

Vaccinare fără programare la centrele de la Romexpo. Nou centru drive-thru în Capitală

Sunt nouă centre cu 50 de puncte de vaccinare situate în pavilionul C2 din cadrul Complexului Expoziţional „Romexpo”, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67, cel mai mare centru de vaccinare din România.

Punctele de vaccinare sunt deschise în fiecare zi de luni până duminică, între orele 08:00-20.00, iar vaccinurile folosite pentru imunizare sunt Pfizer, Moderna şi Astrazeneca.

Vârstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice oră din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu vârsta până în 65 de ani după ora 14.00.

În cadrul centrului de vaccinare de la Romexpo este permis accesul auto până în faţa acestuia, fiind asigurate şi locuri de parcare.

„Vaccinarea şi respectarea în continuare a măsurilor de prevenţie recomandate de specialişti reprezintă singurele soluţii prin care putem stopa răspândirea virusului în comunitate. Sănătatea noastră, a tuturor, depinde de numărul celor care se vaccinează şi care conştientizează că numai aşa putem opri pandemia şi ne putem relua viaţa normală", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

De la începutul acestei săptămâni, bucureştenii au la dispoziţie şi un centru de vaccinare drive-thru în Sectorul 1 al Capitalei. Centrul de vaccinare a fost deschis în incinta parcării Metro Băneasa (cu acces din Calea Ion Zăvoi). Cei care doresc să se vaccineze o pot face în acest centru de luni până sâmbătă între orele 08.00-20.00, iar duminică între orele 08.00-18.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici