Vaccinul la putere. Muftiul Muurat Iusuf, şeful Cultului Musulman din România, s-a vaccinat anti-Covid. Ce a declarat acesta

  • Muftiul Muurat Iusuf, şeful Cultului Musulman din România, s-a vaccinat miercuri dimineaţa la un centru din Constanţa.
  • „Avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră”, le-a transmis acesta membrilor comunităţii.
565 afișări
Imaginea articolului Vaccinul la putere. Muftiul Muurat Iusuf, şeful Cultului Musulman din România, s-a vaccinat anti-Covid. Ce a declarat acesta

Vaccinul la putere. Muftiul Muurat Iusuf, şeful Cultului Musulman din România, s-a vaccinat anti-Covid. Ce a declarat acesta

Muftiul Muurat Iusuf a primit miercuri dimineaţa prima doză a vaccinului anti-Covid la un centru de vaccinare din Constanţa. Acesta a spus, printr-un mesaj pe Facekook, postat înainte de vaccinare, că s-a programat pe platforma naţională încă de la începutul etapei a doua de vaccinare şi că le recomandă tuturor să facă acelaşi lucru.

„Sunt sigur că toţi vrem să ne recăpătăm libertatea de mişcare cât mai repede cu putinţă şi să revenim la o normalitate care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea în condiţii optime. Pentru asta, însă, trebuie să facem un efort comun, iar acest efort comun, în prezent, constă în vaccinare. Încă de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare, m-am programat pe platforma naţională, ceea ce le recomand tuturor celor care au înţeles rostul administrării unui vaccin şi cât de importantă este sănătatea noastră, a tuturor. Celorlalţi, le recomand în continuare să se informeze din surse oficiale şi să acţioneze întocmai”, a transmis muftiul Muurat Iusuf.

Acesta le-a spus membrilor comunităţii că responsabilitatea pentru a ne întoarce la o viaţă normală „este de acum exclusiv a noastră”.

„Stimaţi membri ai comunităţii, prin acest mesaj îmi doresc să vă fac să conştientizaţi că, atâta timp cât după o muncă intensă a atâtor cercetători, avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viaţă normală. Personal, îmi doresc să ne revedem sănătoşi cât mai curând la activităţi!”, se mai arată în mesajul şefului Cultului Musulman din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici