Vâlcea: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a treia este grav rănită, într-un accident rutier care s-a produs, duminică seară, DN 64, la ieşirea din localitatea vâlceană Drăgăşani şi în care au fost implicate două maşini, martorii afirmând că ar fi fost vorba de o întrecere între cele două autoturisme.

359 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Vâlcea: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspectorul Diana Smărăndoiu, un autoturism Renault Laguna şi un BMW circulau unul în spatele celuilalt, în aceeaşi direcţie de mers. La un moment dat, la ieşirea din localitatea Drăgăşani, autoturismul Renault a intrat într-un copac de pe partea stângă a şoselei, iar cealaltă maşină a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a carosabilului.

Şoferul autoturismului Renault Laguna şi pasagera din dreapta sa, care aveau în jur de 20-22 de ani, au murit pe loc în urma impactului, iar celălalt conducător auto a fost grav rănit, fiind transportat la spital.

"Din primele cercetări rezultă că autoturismul Renault Laguna a virat brusc stânga, a ajuns pe contrasens şi a intrat în copac, iar şoferul autoturismului BMW a tras brusc de volan dreapta şi a ajuns pe câmp", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Martorii accidentului afirmă că ar fi fost vorba despre o întrecere între cele două autoturisme, poliţiştii făcând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici