Vâlcea: Patru persoane, rănite într-un conflict în care au fost folosite un pistol, săbii şi cuţite - VIDEO

Patru persoane au fost rănite, luni, în urma unui conflict petrecut într-un bar din Râmnicu Vâlcea şi în care au fost folosite un pistol cu bile de cauciuc, săbii şi cuţite.

51 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Patru persoane, rănite într-un conflict în care au fost folosite un pistol, săbii şi cuţite - VIDEO

Vâlcea: Patru persoane, rănite într-un conflict în care au fost folosite un pistol, săbii şi cuţite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conflictul a avut loc între două grupuri între care există neînţelegeri mai vechi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, membrii unuia dintre grupuri au intrat într-un bar situat în zona "24 de trepte" a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde se aflau câteva persoane cu care au neînţelegeri de mai mult timp.

O persoană a fost împuşcată cu un pistol cu bile de cauciuc, iar alte trei persoane au fost rănite, având plăgi înjunghiate, după ce au fost atacate cu săbii şi cuţite.

Anchetatorii spun că răniţii fac parte din grupul care a început scandalul, iar starea lor de sănătate este stabilă.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona unde a avut loc scandalul era izolată de jandarmi, iar o parte dintre persoanele implicate în scandal au fost duse la Poliţie pentru audieri, ceilalţi fiind căutaţi după ce au fugit de la locul faptei.

La faţa locului se află poliţişti criminalişti, care prelevează probe din incinta localului unde a avut loc conflictul.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici