Valentine's Day la Ploieşti: Şampanie şi dansuri erotice în cluburi,promoţii şi surprize în magazine

Cluburile din Ploieşti, dar şi comercianţii au pregătit, de Valentine's Day, diverse surprize pentru îndrăgostiţi, de la şampanie şi dansuri erotice în cluburi, la reduceri, şedinţe foto gratuite sau cadouri precum "căni îndrăgostite" în mall-uri.

510 afișări
Imaginea articolului Valentine's Day la Ploieşti: Şampanie şi dansuri erotice în cluburi,promoţii şi surprize în magazine

Valentine's Day la Ploieşti: Şampanie şi dansuri erotice în cluburi,promoţii şi surprize în magazine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele mai cunoscute cluburi din Ploieşti au pregătit de Ziua Îndrăgostiţilor surprize pentru cei care vor petrece seara în club. Astfel, un club frecventat în special de tineri elevi şi studenţi organizează joi seară petrecerea "Valentine’s Magic", cu intrare liberă, o sticlă de şampanie din partea casei pentru fiecare masă rezervată şi promoţii la alte băuturi alcoolice. În plus, DJ-ul clubului va mixa "special love hits", după cum promite afişul de promovare a evenimentului.

Un alt club din Ploieşti serbează Valentine’s Day vineri seară, pe 15 februarie. Reprezentanţii clubului spun că aşteaptă aproximativ 500 de persoane la petrecerea organizată sub sloganul "Love is the answer". Cei care vor alege acest local vor avea intrare liberă, băuturi gratis şi vor primi o sticlă de şampanie gratis la una comandată, oferta fiind valabilă pentru o anumită marcă. În plus, organizatorii le-au pregătit celor care vor petrece vineri seara în acest club un spectacol care va include muzică live la saxofon, dar şi un "show erotic-burlesc, cu dansatoare topless şi decoruri speciale".

În plus, marile lanţuri de magazine au pregătit promoţii şi surprize de Ziua Îndrăgostiţilor.

Un supermarket are, joi şi vineri, reduceri la flori şi bomboane de ciocolată, un altul organizează tombolă de Valentine's Day, oferind cumpărătorilor peste o mie de căni roşii "îndrăgostite", în timp ce un mall din Ploieşti anunţă că "în cinstea îndrăgostiţilor" organizează un concert, "flash mob-uri muzicale, şedinţe foto profesionale gratuite şi meniuri speciale în restaurante".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici