Valeriu Gheorghiţă, despre situaţia vaccinării anti-Covid. Mii de persoane nu au efectuat rapelul conform programării. Când vor putea primi a doua doză

  • Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat că sunt peste 2.000 de persoane care, din diferite motive, nu au efectuat rapelul conform programării.
  • Cele mai multe persoane dintre acestea, 412, sunt din Bucureşti.
  • Valeriu Gheorghiţă a precizat că aceste persoane se pot programa oricând pentru efectuarea rapelului.
1397 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă, despre situaţia vaccinării anti-Covid. Mii de persoane nu au efectuat rapelul conform programării. Când vor putea primi a doua doză

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că sunt peste 2.000 de persoane care, din diferite motive, nu au efectuat rapelul conform programării. Cele mai multe dintre acestea, 412, sunt din Bucureşti.

„Sunt, pe de o parte, explicaţiile date de faptul că o parte dintre persoane cu siguranţă au fost diagnosticate cu infecţie cu Sars-Cov-2 după doza 1, de asemenea probabil că sunt persoane care au amânat din diverse motive, avem aceste date centralizate, însă nu putem spune că acele persoane nu se vor prezenta pentru rapel, este pur şi simplu un moment de timing, există această diferenţă de circa 2 mii şi puţin de persoane care conform datelor nu au efectuat încă rapelul”, a declarat valeriu Gheorghiţă.

Conform acestuia, aceste persoane se pot programa oricând pentru efectuarea rapelului.

Depinde de motiv, sigur că da, pot să vină oricând, pe noi ne intersează să facilităm accesul persoanelor la vaccinare şi nu să-l îngrădim”, a spus Gheorghiţă.

Acesta a precizat că cele mai multe persoane aflate în această situaţie, 412, sunt din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici