Valeriu Lupu, secretarul de stat prins beat la volan în Timişoara, a demisionat

Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din funcţia de secretar de stat, în contextul în care poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său, după ce acesta a avariat o maşină şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anunţase anterior că a decis să îl demită din Guvern pe Lupu.

13846 afișări
Imaginea articolului Valeriu Lupu, secretarul de stat prins beat la volan în Timişoara, a demisionat

Valeriu Lupu, secretar de stat la Transporturi, a provocat un accident. A refuzat testarea să sufle în alcooltest

„Vă informăm că Organizaţia PMP Timiş a luat la cunoştinţă cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staţionat petrecut astăzi în Timişoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susţinut de către organizaţia noastră. PMP Timiş se delimitează de orice acţiune/incident în care sunt implicaţi membrii/susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritate şi onestitate membrilor aăi indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiş, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Decizia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a decis să îl demită pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, cercetat penal după ce a avariat o maşină şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi prelevarea de probe biologice.

„Am decis să îl demit”, a declarat Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Ştirea iniţială

Poliţiştii din Timişoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest şi să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

Potrivit IPJ Timiş, un bărbat de 56 de ani a lovit, vineri, o maşină aflată într-o parcare şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi prelevarea de probe biologice.

„Este vorba despre un bărbat de 56 de ani care a condus un autoturism spre strada Behelei, mergea către domiciliu şi la un moment dat a lovit o maşină aflată într-o parcare. Femeia a cărei maşină a fost lovită a sunat la 112, iar poliţiştii au sosit la faţa locului şi au procedat la testarea bărbatului. Acesta a refuzat şi prelevarea de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de probe biologice", a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul care a provocat accidentul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Aceleaşi surse spun că femeia care a sunat la 112 şi a spus că maşina sa a fost lovită a precizat că şoferul vinovat mirosea a alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici