Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate

Cântăreţul Vali Vijelie se află în atenţia Poliţiei, pentru lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii publice, după ce el, împreună cu alte trei persoane, ar fi luat cu forţa, sâmbătă, o femeie dintr-un salon de înfrumuseţare.

2022 afișări
Imaginea articolului Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate

Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Surse din Poliţie susţin că "tânăra ar fi fost bagată cu forţa într-o maşina de patru bărbaţi, printre care şi Vali Vijelie, pentru că femeia a încercat să rupă relaţia cu acesta".

"Fratele acesteia şi încă o persoană, fiul patroanei salonului de unde a fost luată fata, au încercat să sară în ajutorul ei, moment în care una din cele patru persoane care au luat-o pe tânără a spart parbrizul maşinii fiului patroanei", au mai declarat sursele citate, adăugând că apoi cei patru bărbaţi veniţi la salon au plecat cu fata.

Cântăreţul ar fi fost întrebat de poliţişti în legătură cu incidentul petrecut sâmbătă.

Într-un comunicat, remis, sâmbătă, de Poliţia Capitalei, se arată că instituţia a fost sesizată prin Apelul de Urgenţă 112, că pe strada Anton Bacalbaşa, sector 4 Bucureşti, a avut loc un scandal şi că o tânără a fost luată cu forţa de către patru bărbaţi şi urcată într-o maşină, după care au plecat.

La faţa locului s-a deplasat, de urgenţă, o echipă formată din poliţişti ai Sectorului 4 şi Secţiei 26, care au demarat cercetările.

Potrivit comunicatului, la adresa menţionată au fost identificaţi doi tineri, unul dintre aceştia fiind chiar fratele tinerei menţionate în sesizarea telefonică.

Cei doi au declarat că patru bărbaţi, au pătruns în locaţia unde fata îşi desfăşura activitatea, un salon de înfrumuseţare, pe motiv că aceasta nu mai dorea relaţia de prietenie pe care o avusese cu unul dintre ei.

Tânăra a încercat să fugă pe fereastră, dar a fost prinsă şi urcată în maşină. În scandalul declanşat, cei patru bărbaţi au spart parbrizul unui autoturism de lux, care aparţine fiului patroanei salonului.

A fost contactată şi tânăra, iniţial telefonic, după care, în jurul orei 21.00, a fost găsită la domiciliu, dar a refuzat să colaboreze cu poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform plângerii formulate de către proprietarul autoturismului, împotriva lui Valentin R.

De asemenea, în baza declaraţiilor furnizate de către martori, poliţia s-a sesizat din oficiu şi efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici